Proje Sorunları |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Yazar | |
**birisi**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2010 Saat 22:27 |
çiçekleri sulamayı unuttuğumuz için solmaları diye bi sorun yapmıştım.
ÇÖZÜM:çiçek saksının üstüne bi tane alarmlı saat arkası yapışkanlı olan bi saat yapıştırılacak yapım aşamasında gerçeğini yaparsınız bn geçen sene yapmıştım bayaa gzl oldu fotosunu atmaya çalışıyım |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2010 Saat 13:59 |
Herhalde kurgu kuşağı sunusu arıyorsun. Buradan indirebilirsin... http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=838&FID=9&PR=3 |
|
merömer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2010 Konum: aa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2010 Saat 18:21 |
ben kendi kendine yazan kalem yapacam ama bilgi bulamıyom yardımcı olurmusunuz
|
|
**birisi**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2010 Saat 21:14 |
yhaa ama bu sorunlar çok basit değilmi
daha gsl şeler olsa daha ii olur bnce bide 8. sınıf lar için olduğu için basit kaçıo *kışın gözlüklerin soğuktan sıcağa geçince buharlaşması *çayları çabuk biten kişilere çay servisini yetiştirememeek gibi |
|
**birisi**
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2010 Saat 15:33 |
meselaa * yolda yürürken ayağımız bi taşa takılıyo ve düşüyoruz.
olur mu ? |
|
saliha42
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Mart-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Mart-2010 Saat 20:42 |
ben kıyafetlerin yıtılması,takıların kopması gibi sorunlar buldum ama hangi malzemelerle yapacagımı bilmiyorumLÜTFEN YARDIM EDİN!!!
|
|
bubu96
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Mart-2010 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 20:59 |
Ben de sorun olarak evden çıkarken anahtarı unutmak gibi bir sorun seçtim.Buna uygun çözüm önerileriniz varsa lütfen bana yardımcı olun
|
|
merzuka
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2010 Konum: ? Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2010 Saat 00:26 |
sorun:arabaların kaza yapması
çözüm:arabaların plakalarına aynı yönlü mıknatıs yapıştırırsak mıknatıslar birbirini iter ve böylece kaza da olmaz |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |