kendi oyuncağını kendin yap |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ilknur67
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: kendi oyuncağını kendin yap Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2010 Saat 16:24 |
arkadaş ben 6. sınıf yapım kuşağı kayıp eşya konusunu planıma almadım onun yerine kendi oyuncağını kendin yap konusunu aldım etkinlik aşamaları konusunda biraz zorlanıyorum fikri olan lütfen söylesin
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2010 Saat 17:36 |
6.sınıfta en önemli yol haritası tasarım sürecidir. Ele alınan konu ne olursa olsun etkinlik, tasarım sürecine göre yapılır. Tasarım sürecini öğrenciler daha iyi anlamaları için word formatında formlar düzenlendi. İstiyorsanız o formları çoğaltıp öğrencilerinize dağıtabilirsiniz..
Tasarım süreci formlarını aşağıdaki linkte indirebilirsiniz.. http://gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=3841&FID=9&PR=3 |
|
azragüneş
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Şubat-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2010 Saat 23:31 |
aslında guzel bı etkınlık bulmusunuz..kendı oyuncagını kendın yap..once cınsıyete ve yasa gore nasıl oyuncak yapmalı ... yada oyuncak oğrencıye bısey oğretmelımı ona karar vermelıler.. boylece farklı tarzlarda ılgınc oyuncaklar cıkabılır.. seneye bende boyle bı etkınlık koyacagım hocam saolun ban ıyı fıkır verdınız..tabı bıde zumreme sorayım :)))
|
|
oquz_77
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Şubat-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2010 Saat 20:53 |
arkadaşlar bu oyuncak etkinliği bizde de var. Bu oyuncaklara resimli örnekler istiyorum.mümkünse paylaşabilir misiniz?
|
|
ilknur67
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2010 Saat 00:09 |
etkinliğe yeni başladığım için örnek yok ama çok güzel eğitici oyuncaklar tasarlandı
|
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2010 Saat 15:25 |
İlknur hanımın bu alternatif etkinliği için teşekkür ederim. İnşallah öğrencilerinin etkinliklerini biizmle paylaşır. şimdiden tüm paylaşımları için sağol...
|
|
yeniyektas
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Şubat-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2010 Saat 11:18 |
merhaba arkadaşlar.ben de etkinliğimi engellere engel olalım ve yerlerin değil çöp kutularının karnını doyur şeklinde planladım.sınıfların A ve B şubelierinde farklı 2 etkinlik yapıcaz.etkinlik sonunda fotoğraflı paylaşım yaparız inş.
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2011 Saat 13:12 |
Çimen Turan öğretmenimizin gönderdiği 6 sınıflardaki oyuncak tasarımları...
Paylaşımları içöin teşekkürler. http://www.gelisenbeyin.net/oyuncak_tasarimi.html |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |