Türkçe'mize Sahip Çıkalım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
fatihce
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Kasım-2011 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkçe'mize Sahip Çıkalım Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2011 Saat 14:22 |
Teşekkürler butonunu nerden bulacam ben?
|
|
oki
Üye Kayıt Tarihi: 17-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2008 Saat 19:37 |
cok haklısın sana katılıyorum
|
|
çılgınçocukiso
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2008 Saat 22:05 |
güzel olmuş tebrik ederim gelişen beyin.net
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2008 Saat 22:38 |
Yazık ya By_Coco bir konu açmış demediğiniz kalmamış söze değil öze bakın biraz (Daha iyi olur)
Kardeş konun çok anlamlı böyle bir konuda bizleri uyarmandan dolayı teşekkür ederim Şimdi millet bana da yazar kendi nickine bak diye ama ne yapalım |
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
esra irem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Ocak-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2008 Saat 20:24 |
evet arkadaşlar türkçemize ve bu ülkemize sahip çıkalım.Unutmayın bu ülkemiz bu bağımsızlığımız kolay kazanılmadı.Şimdi herşey ingilizce olmaya başladı.Buna bir dur diyelim.Bi< onlara değil onlar bize benzesin,bizi taklit etsinler... ben böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum herşeyimizi elimizden almaya çalışıyorlar.
BUNA İZİN VERMEYELİM.... SAYGILAR... |
|
bilim_adamı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2007 Konum: Iğdır Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2007 Saat 14:21 |
bencede türkçemize sahip çıkalım artık dilimizi kötülemeye başladılar size katılıyorum
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 22:45 |
sitemizin üyelerine duşuncelerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkurlerimi sunarım.
|
|
мσ∂єяαтσявєуιη
|
|
yeliz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2007 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 22:02 |
bu dile msnce diyebiliriz sanırım msn yayıldığından beri bu konuşmalarda arttı kısaltmalar fln bende kullanıyorum ama yoq yaw maw bunlar gerçektende gereksiz ve özenti
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |