|  | 
| Düzen, tekrar, ritim ve uyum kavramları | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| gelisenbeyin   Yönetici     gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |  Alıntı  Cevapla  Konu: Düzen, tekrar, ritim ve uyum kavramları Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2008 Saat 22:42 | 
| 
   Düzen (Tdk)
 1 . Belli yöntem, ilke veya yasalara göre kurulmuş olan durum, uyum, nizam, sistem. 2 . Soyut ve somut nesnelerin bir sıraya, bir hedefe, bir amaca göre sıralanması, konsept. 3 . Yerleştirme, tertip: "Evin en bozuk düzeninde bile hastalığa mahsus birtakım aletler vardır."- R. N. Güntekin. Tekrar (Tdk) 1 . Aynı olayın, işin, hareketin yeniden ortaya çıkışı, tekrarlanması: "Gerçi hayat kitaba sığmayacak kadar geniştir fakat tekrarlarla doludur."- A. Haşim. Ritim (Resim, Heykel, Mimarlık) Bir kompozisyonda farklı öğelerin sıra ile ve belli aralıklarla birbirlerini izlemesi. Uyum (Tdk) 1 . Bir bütünün parçaları arasında bulunan uygunluk, ahenk: İlk adım etkinliğinde öğrenciler daha çok yukarıdaki kavramların farkına varır. | |
|  | |
| By_Beyin   Moderatör     Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2008 Saat 00:47 | 
| 
   İlk adım etkinliği her ne kadr geride kaldıysada düzen arama için bu kavramlar kullanılacaktır.
    | |
|  | |
| ferdi   Süper Üye     Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2011 Saat 16:56 | 
| 
   Teşekkürler
    | |
|  | |
| feti06   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2011 Konum: 12345 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2011 Saat 09:29 | 
| 
   sagolun
    | |
|  | |
| turhan   Yeni Üye     Kayıt Tarihi: 28-Eylül-2011 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2011 Saat 16:27 | 
| 
   teşekürler
    | |
|  | |
| gelisenbeyin   Yönetici     gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2012 Saat 16:42 | 
| 
 Çok doğru... İlk adım etkinliği sunusu... http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=4124 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |