İlköğretimde mesleki çalışmalar |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: İlköğretimde mesleki çalışmalar Gönderim Zamanı: 30-Mayıs-2009 Saat 23:00 |
İlköğretimde mesleki çalışmalar 15 Haziran'da başlıyor
Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’nin 98'inci maddesindeki hükümlere göre 2008–2009 eğitim-öğretim yılı meslekî çalışmaları 15–30 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacak. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü Sayı: B.08.0.İGM.0.08.04.02-200/ 9091 26/05/2009 Konu: Meslekî Çalışmalar ...................... VALİLİĞİNE (İl Millî Eğitim Müdürlüğü) İlgi: Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği. İlgi Yönetmelik’in 98'inci maddesinde belirtildiği üzere, 2008–2009 eğitim-öğretim yılı meslekî çalışmaları yazımız ekinde gönderilen (EK–1). (EK–2) ve (EK–3)'teki açıklamalar doğrultusunda 15–30 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacaktır. Meslekî çalışmalar, imkânlar ölçüsünde zümre öğretmenlerinin bir arada paylaşım ve değerlendirme yapabilmelerine imkân verecek şekilde mahallinde alınacak tedbirlerle planlanmalı ve üniversitelerin eğitim fakültelerinde görev yapan öğretim elemanlarından, bu alanda uzmanlaşmış ilköğretim müfettişleri ile Genel Müdürlüğümüzce yetiştirilen program formatörlerinden oluşacak komisyonlar aracılığıyla gerçekleştirilebilecektir. Meslekî çalışmalara tüm öğretmenlerimizin etkin katılımlarının sağlanması; çalışmaların etkili ve verimli yapılabilmesi için planlama ve tedbirlerin Valiliğinizce alınması hususunda gereğini bilgilerinize rica ederim. İbrahim EK Bakan a. Genel Müdür EKLER EK-1 Meslekî Çalışmalara İlişkin Açıklamalar EK-2 Konu Başlıkları EK-3 Performans Görevleri ve Projelerin Hazırlanmasıyla İlgili Açıklamalar EK-4 Proje Taslağı EK-5 Performans Görevi Taslağı memuruz.net |
|
demircan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2009 Saat 14:12 |
her bir sınıf için Bakanlıkça belirtilen yöntem ve teknikleri kapsamında bir sunum hazırlamamızı istiyorlar. bu çalışma hakkında fikri olan var mı? yöntem ve tekniği mi sunacağız?
|
|
gerekli
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Mart-2009 Konum: öğreten Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 15:23 |
merhaba arkadaslar.bızım okulda mesleki çalışmada her sınıf ıcın performans odevı vede proje odevı ayrıca sunu haızrlamamı ıstedıler.fakat bız ogrencıye performans odevı vermıyoruzkı
|
|
armagül
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2008 Konum: öğtetmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 15:38 |
merhaba arkadaşlar bizim okula da proje ve performansla ilgili teknoloji tasarım beden eğt.görsel sanat dersi için sadece ek 2 den yararlanılacak diye yazı geldi.nasıl yapılacağı ile ilgili bilgisi olan varmı acaba?
|
|
hk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2008 Konum: çankırı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 15:59 |
bizim okuldada sunu istediler.bu sunu öğretim teknikleri ile ilgili olduguna göre derte yaptıgımız etkinliklerden birini hazırlasak olurmu acaba.
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 18:51 |
Arkadaşlar bizim derste performans ve proje ödevi diye bir kavram yoktur. Zaten ders içerisinde bunlar sürekli yaptırılmaktadır. Bakanlıktan gelen yazıya göre ekte belirtilen kriterlere göre 6,7 ve 8. sınıflar için dersteki herhangi bir konuyu anlatacak bir sunum hazırlanacaktır...
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 23:47 |
İlköğretimdeki mesleki çalışmalar
Her öğretmen bir sunu hazırlayacak. Mesleki Çalışmalar Resmi yazı: http://iogm.meb.gov.tr/pages.php?page=haber&id=253 Etkinlik örnekleri: http://ttkb.meb.gov.tr/ogretmen/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=2 |
|
jack743
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2009 Saat 19:10 |
İyi günler mesleki çalışma raporları ile ilgili örnek varsa yayınlaya bilirmisinz
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |