Türkçe'mize Sahip Çıkalım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
By_CoCo
Moderatör Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 101 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkçe'mize Sahip Çıkalım Gönderim Zamanı: 22-Mart-2007 Saat 20:32 |
Son zamanlarda Türkçe iyice köşeye itildi.
ya yerine yaw niye yerine nie nasıl yerine nsl yok yerine yoq merhaba yerine mrb, teşekkürler yerine tsk . tşk diyenler çoğaldı iyice. w, q, x gibi harfler bizim alfabemizde yoktur. BİLMEYENLERE 29 HARFTEN OLUŞAN ALFABEMİZ: A-B-C-Ç-D-E-F-G-Ğ-H-I-İ-J-K-L-M-N-O-Ö-P-R-S-Ş-T-U-Ü-V-Y-Z Bu 29 harf dışında yoktur. Bu duyurumu dikkate alınız, almayanlar uyarılacaktır. Forum içinde görevli arkadaşlarımında bu kişileri takibe almalarını isterim. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler... Saygılar: coco |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2007 Saat 22:58 |
sevgili coco kardesim bu yazınla ismin de aynı paralelde olsaydı keşke benim gibi sen de ecnebi yerine Türkçe bi isim kullansaydın
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2007 Saat 00:04 |
Bu arada forumdaki ismini değiştirmek isteyen üyeler buraya değiştirmek istediği ismi yazarlarsa ben onu değiştiririm.
|
|
By_CoCo
Moderatör Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 101 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2007 Saat 14:44 |
"burberry" bir kere nick ve yazıyla alakası yok kendi nickine bak bide türkçede 2 sessiz harf yanyana gelmez
mesajlarınızda hep tşk tşk tşk yazıyorsunuz ve forum çöplük oluyo site yavaşlıyo Adminimizde üyelere ve misafirlere mahcup duruma düşüyor bunun için Tşk yerine teşekkürler butonuna tıklayabilirsiniz anlayışınız için teşekkürler |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2007 Saat 16:29 |
ben kendi nickimin de ecnebi oldugunu yazdım zaten. iyi okunursa sevinirim
|
|
cemilemumcu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 14:18 |
Türkçeyi doğru kullanmalı ve yabancılarla karıştırmamalıyız bence. bu konuda çevremizi de uyarmalıyız.Önce kendimizden başlamalıyız. çünkü bu siteye küçüklerde üye oluyor ve bu kullanımları tekrar etmeleri kolay olur.
|
|
yeliz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2007 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 22:02 |
bu dile msnce diyebiliriz sanırım msn yayıldığından beri bu konuşmalarda arttı kısaltmalar fln bende kullanıyorum ama yoq yaw maw bunlar gerçektende gereksiz ve özenti
|
|
ModeratorBeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2007 Saat 22:45 |
sitemizin üyelerine duşuncelerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkurlerimi sunarım.
|
|
мσ∂єяαтσявєуιη
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |