Performans Ödevi Konuları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Performans Ödevi Konuları Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2007 Saat 01:47 |
Gerçi performans ödevi yok yinede incelemenizde fayda vardır..
indir |
|
çilek_84
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2008 Saat 01:14 |
selam, ben teknoloji ve tasrım seminerine katıldığımda formatör hocamız II. dönem birinci performans notlarını performans ödev vererek değrlendirebilrsiniz demişit, bende öye yaptım, ödev veridm ama ödevleri değerlendirebileceğim bir çizelge yok, neye göre değrlendirebilrim, elinizde bana yardımcı olabileceğiniz bir form var mı?
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2008 Saat 13:46 |
Hocam daha önce tüm derslerde geçerli olan değerlendirme kriterlerine göre değerlendirebilirsin. Farklı olarak dereceli puanlama anahtarını kullanabilirsin.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |