gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Düşünme Zamanı > Kişisel Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Erkekler İçin 10 Adımda Şıklık

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erkekler İçin 10 Adımda Şıklık
    Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2011 Saat 17:08
Erkekler İçin 10 Adımda Şıklık
İşte 10 adımda şık, karizmatik ve çekici görünme rehberiniz. Çorap ayakkabıyla mı uyumlu olmalı takım elbisenizle mi? Ceketiniz kaç düğmeli olacak? Eğer emin değilseniz erkeğin daha iyi görünmesini sağlayan 10 stil ipucuna göz atın. Böylece modayla ilgilendiğiniz stilinizden belli olsun.

1. Terziniz olsun
En iyi yerden aldığınız takım elbise bile üzerinize tam olmayabilir. Pantolonun boyu kısalacak, ceket üzerinize tam oturtulmalı, kolları daraltılmalı ve iliklerin yeri belirlenmeli...

Takımın üzerinizde iyi durmasının sırrı ölçülerinize uygun olmasından geçiyor. Bu yüzden bir terzinizin olması sizin yararınıza olacaktır. Unutmayın giymek için giymekle şık ve modaya uygun giymek arasında çok fark var.

2. Özel üretim sneaker alın
Koşu ya da basketbol için olan spor ayakkabılarına sahip olabilirsiniz ama onları spor yaparken giyin. Ama hafta sonu spor bir kıyafetin altına giymek için basit ve klasik bir sneaker'a ihtiyacınız olduğunu kabul edin. Klasik modeller hemen hemen her şeyin altına çok şık ve cool duracaktır; hatta takımların altına bile...

3. Saate yatırım yapın
Erkeğin en önemli hatta tek aksesuvarı olan saat kişiliğinin de aynası. Bu yüzden de mutlaka iyi bir saate yatırım yapmalısınız. Çelik kasa bir saat hem spor kıyafetlerle hem de takım elbiselerle kullanabileceğiniz için akıllıca bir yatırım olacaktır.

4. Çorabınız takımınızla aynı renk olsun
Çorabınızı ayakkabınıza göre değil, takımınızın rengine göre seçin. Eğer lacivert takımınızı siyah ayakkabınızla tamamlayacaksanız, lacivert çorap tercih edin. Eğer takımınız açık renklerdeyse, çorabınız takımınızdan daha koyu renklerde, ayakkabınızdan ise daha açık tonlarda olmalıdır.

5. İnce kravat takın
Kravatların enleri inceldi artık geniş kravatlara veda etmenin zamanı geldi. Eski geleneksel ince kravat modelleri kadar incelen kravatlar modern ve sofistike görünümün simgesi olacak.

6. Cüzdanınızı inceltin
Şişkin, kalın cüzdanlar artık geride kaldı, krizi de bahane ederek cüzdanlarınızı biraz rahatlatın, gereksiz kartvizitleri, not kâğıtlarını, atın. Kredi kartlarınız için kendinize ince, şık bir kart cüzdanı alabilirsiniz ve nakit paranızı da moneyclips'lere tutturabilirsiniz. Böylece hem yükünüz hafifler hem de modern bir hava yakalamış olursunuz.

7. Doğru smokinle doğru papyon takın
İki kuralı unutmamanız gerekir: Papyonları sivri yaka smokinlerle, kravatları ise normal yakalarla kullanın. Ayrıca nasıl kravat takarsanız takın, mutlaka takımınızın kumaşına uygun olmasına özen gösterin, örneğin saten bir takım giyiyorsanız, kravatınızın da saten olmalıdır. Elegan ve klas bir görünüm için kravatlarda siyah renkten şaşmayın.

8. Hemen her şeyle kahverengi ayakkabı giyin
Siyah bir kıyafeti siyah bir ayakkabıyı ile tamamlamak kolaydır ancak kahverengi daha dikkat çekici ve stil görünür. Kahverengi ayakkabılar haki, lacivert ve gri renkli takımlar veya üstlerle mükemmel görünür.

9. Ne zaman kıvıracağınızı bilin
Eğer düz kesim, modern bir takım tercih ettiyseniz, pantolon paçanızı kıvırmayın. Ancak klasik tarzdan vazgeçemiyorsanız pilili modelleri tercih edin. Ve pilililerle stil sahibi görünmek için de paçanızı en fazla 2-3 santim kıvırıp giyin.

10. Atleti hatırlayın
Eğer keten veya ince kumaşlı, beyaz bir gömlek giyecekseniz, içinize atlet giymeyin ancak tüyleriniz çoksa ve bu görünümden rahatsızsanız içinize bisiklet yaka bir atlet giyebilirsiniz. V yaka atletlerin çizgileri gömleğinizin içinden görünebilir bu da çok hoş durmaz.

Eğer V yaka atlet giymek istiyorsanız ince kumaşlı, içi gösteren gömlekler yerine kalın kumaşları tercih edin.

http://ekonomi.haberturk.com

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz