gelisenbeyin.net Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Düşünme Zamanı > Kişisel Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Değer Danışmanlık

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gelisenbeyin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT

Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4737
  Alıntı gelisenbeyin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Değer Danışmanlık
    Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2011 Saat 11:05
Neden Değer

"Neden “Değer” biliyor musunuz? Değersizlik giderek yayılıyor da ondan. Hızlı bilgi artışı, ulaşım ve iletişim teknolojileri ile karakterize olan bilgi çağı, insanın maddi hayatını kolaylaştırırken sosyal ve özellikle duygusal ve ruhsal taraflarında yıpranmalara neden oluyor. Bunun içindir ki bilgi toplumunu izleyecek toplumsal yaşam döneminin “ Değer Çağı” olacağı tahmin ediliyor. Çünkü günümüz insanı, insani değerlerden giderek uzaklaşıyor.


Değer Aile Şirketleri Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı olarak temel hedefimiz, insanların iç barışlarını sağlamalarına ve yıpranan insani değerleri onarmalarına yardımcı olmaktır. Çünkü, kendisi ile barışık olmayan bireyin, psikolojik sorunlarla karşı karşıya kalması kaçınılmaz olurken, ailede huzuru sağlaması, iş yerinde verimli olması, toplum içinde arzu edilen rolü oynaması da zorlaşır.

Bütün çalışmalarımızda bilimsellikten ödün vermeden insan odaklı olmayı, kişi ve kurumlardaki başarı güdüsünü yükseltmeyi, kişisel gelişimi ve insanların iletişim ve davranış kalitelerini yükseltmeyi ilke olarak belirledik.


Kişi-aile-kurum üçgeni, kendimizi en iyi hissettiğimiz yegane danışmanlık alanıdır. Danışmanlık hizmetleri, Testler ve Analizler ile Eğitim ve Geliştirme programları olmak üzere, üç temel alanda hizmet veriyoruz. Danışmanlık çalışmalarımız içinde Aile Şirketlerinde Yönetim ve Kurumsallaşma, Liderlik en önemli çalışma alanlarımız. Ayrıca İnsan Kaynakları Yönetimi, Kişi-Aile-Kurum Koçluğu ve Kariyer Yönetimi, Psikolojik Danışmanlık ve Tekstil (konfeksiyon) İşletmelerinde Yönetim-Organizasyon Danışmanlığı öncelikle sayılabilir.


Testler ve analizler alanında Sıfır Merkezli Kişilik Testi, Cultural Audit ve Kurumsal Check-up uygulamaları ve Kamuoyu Araştırmalarını sayabiliriz. Nihayet Eğitim ve Geliştirme Programları çerçevesinde ise Kurumlara Özel Eğitimler ile Genel Katılıma Açık Eğitimler veriyoruz.


Aslında işini vaktiyle kurmuş, tırnaklarıyla biryere getirmiş, ailesi ve işi ile ilgili belli dengeleri sağlamış olan işadamının aile şirketi için danışmanlık almaması için çok neden vardır. Her şeyden önce baba ile çocukları veya kardeşleri arasında işle ilgili konular çok mahremdir. Ancak bilindiği gibi bu konuların bireyler arasında konuşulmaması, bastırılması, kimseden yardım alınmaması önemli sıkıntılara yol açar. Nitekim ikinci ve özellikle üçüncü kuşağa geçen aile şirketi sayısı oldukça azdır.


Biz hangi altyapı ile bu çalışmalara talibiz? Her şeyden önce yaptığımız işi tüm hücrelerimizle hissederek, klasik danışmanlık yaklaşımının ötesinde işin içine girerek, sorumluluk alarak hareket etmeye çalışıyoruz. 1988’den bu yana, aile şirketi yönetiminde profesyonel, danışman ve yönetim kurulu üyesi olarak aktif iş hayatının içinde yer aldık. Diğer yandan öğretim görevlisi olarak konularımızla ilgili akademik ve teorik gelişmelerden de uzaklaşmadık.


Kitaplar, makaleler, eğitimler yoluyla gerçekleştirdiğimiz çalışmaları DEĞER bünyesinde sizlerle paylaşmanın heyecanı ve sevinci içindeyiz.


Siz değerli dostlarımızın katkılarıyla gelişeceğimizi ve önemli açılımlar sağlayacağımızı düşünüyoruz.
http://www.degerdanismanlik.com/

Gelişimin adresi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz