Tasarım Günlüğü Örnekleri |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
**birisi**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2010 Saat 23:07 |
Yaa bnde derste hiç günlük yazmıyorum ürün dosyamı yaparken yazıyorum çünkü derste bişi yapmıyorum yani kimse yapmıyo ii bi öğrenciye yakışmıyo ama orada önemli olan neleri yaptığımızı neleri düşündüğümüzü yazmak olduğu için öle yapıyorum =)
|
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2010 Saat 15:31 |
Teknoloji ve tasarım dersi öğrenci merkezli olduğu için forumdada öğrencilerin aktif bir şekilde olmaları bizim için sevindirici.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Çiğdem hanım... |
|
cigdemmm
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Ocak-2010 Konum: t.t.öğret. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2010 Saat 13:49 |
yaptığın çalışma ile ilgili tüm denemelerini araştırmalarını çizim ve yazı ile aktarırsan başarılı olursun |
|
cigdemmm
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Ocak-2010 Konum: t.t.öğret. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2010 Saat 13:37 |
forumda öğrencilerin olması güzel.
çünkü baş rolde onlar var. |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2008 Saat 22:52 |
http://www.gelisenbeyin.net/tasarim-gunlugu.html |
|
inarun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2008 Saat 19:01 |
ben o gün derste ne yapıorsam kişisel falan hepsini yazıorum:Den iyisi adı üstünde günlük
|
|
bucik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2008 Saat 20:33 |
ben sekizim biz o gün derste işlediklerimizi konumuzun ne olduğunu yazıyoruz valla
|
|
kırık kalp
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2008 Saat 19:19 |
ben sadece günlükte yaptığım birimleri çiziyor düzene olan yolculuğum analtıorum öğretmen çok beğeniyor
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |