Tasarım Günlüğü |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
wendy_britney
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2010 Saat 20:08 |
bizim teknoloji dersine yeni başladık 6 ya gidiyorum süper ve acayip bi ders o kadar tasarım yaptık ki mükemmel ama en güzeli yazmış olduğum günlükler
|
|
alpbatu26
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2010 Konum: eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2010 Saat 01:10 |
ben görsel sanatlar öğretmeniyim ve ilk defa bu yıl girecek olduğum bu ders için gerekli dökümanlara ulaştım çooook teşekkürler
|
|
haylazweLedxd
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mart-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Mart-2010 Saat 00:59 |
paylaşımlar süper...
|
|
coyote
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Ocak-2010 Konum: Web-Tasarım Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2010 Saat 19:11 |
Teşekürler Bilgileriniz İçin Saolun :)
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2009 Saat 00:24 |
yukarıdakiler sadece birer örnektir. İstediğin gibi yazabilirsin. Tasarım günlüğü defterine de yazabilirsin... Etrafında herhangi bir süsleme yapmadan da yazabilirsin... Tümü senin zevkine kalmış.. Sınırlandırma yok, önemli olan verilmek istenen mesajın tasarım günlüğü kurallarına uygun yazılmasıdır.. |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2008 Saat 12:27 |
|
|
gelisenbeyin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2008 Saat 01:06 |
Örnek olarak göstediğim tasarım günlüğünün dersimizle bir alakası yoktur. O yüzden böyle tasarım günlükleri yazmayınız. Yukarıdaki açıklamaları dikkate alarak günlüklerinizi yazınız...
|
|
VTasarım
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2008 Konum: Düzen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2008 Saat 20:54 |
Evet Bugün Başladık Tasarım Dersine Bugün Söylendi Bize Tasarım Günlüğü .. Teşekkürler Bilgi İçin .. Ayrıntılı Öğrendim ..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |