Bir Teori |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: Bir Teori Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2007 Saat 23:57 |
bence asıl üzücü olan durum bu. okula giden bir öğrencinin öğretmenleri tarafından doğru olarak yönlendirilmediği, dünya üzerindeki hiçbirşeyin kendiliğinden olmadğını kavratmak gerekir. kesinlikle yanlış anlaşılmasın. bunu sadece dini bakımdan kavratmaktan söz etmiyorum. ancak güzel şeyler böyle fikirlerden çıkar. bunları da sen yanlış söylüyorsun diyerek kesip atmak ta bu çocuğun düşünmesini engellemek demek. yukarıdaki yazdıklarımdan da sakın bunlar anlaşılmasın. saygılar. |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2007 Saat 23:49 |
Burada ismindende anlaşıldığı üzere bir teoridir. Evrenin kendiliğinden oluştuğu, doğa kurallarından bahsedilmiş. Kendiliğinden en son halini aldığı vb. İlk okul öğrencisi gözüyle bu şekilde düşünülmesi gayet doğaldır. Bu arada bu öğrenci ne çok sorgulayan bir öğrenciymiş o bakımdan tebrikler. Ama bu teori bana göre teoriden öteye gidemez. Buna göre bakarsak burada olmamızın mantığı ne? Bu kadar kusursuz bir dünya raslantısal mı? oluştu...
|
|
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2007 Saat 23:34 |
Arkadaşlar bu da benim 7.5 yaşındaki yiğenimin evren teorisi.
Bak(İndir) |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |