fıkra |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fear_Some_66
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Aralık-2007 Konum: Malatya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla
Konu: fıkra Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2007 Saat 11:17 |
çok güzel kırıldım
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2007 Saat 18:51 |
aman abi dikkat et kendine sen lazımsın bize :)))
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2007 Saat 00:21 |
Yahu bu çok komikti.. gülmekten kırıldım :))) Teşekkürler
|
|
efgan36
Moderatör Guyoların Efendisi Kayıt Tarihi: 08-Temmuz-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2007 Saat 00:16 |
bir hava yolu şirketinde Temel, Pilot
alana iniş yapacakiken motor araızalanıyor. Temel kuleyle irtibata geçiyor; -kule motor arızalandı -ee... o zaman ikinci motoru devreye sok. -tamam Bir müddet sonra Temel tekrar kuleyle irtibata geçer; -kule ikinci motor da arızalandı., -yerini bildir -'kokpit; sol koltuk' der. |
|
yarın devam edelim muhterem dostum!... bu gece artık sazım akort tutmuyor ve de katırım rampada kişnemiyor.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |