bilimin ulaşacağı akıl almaz nokta |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
fb-bilge
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2007 Konum: Kırıkkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla
Konu: bilimin ulaşacağı akıl almaz nokta Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2007 Saat 01:17 |
bende basketin yeri ayrı kuzen ama böyle şeylerede ilgi duyuyorum
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2007 Saat 00:13 |
oo kuzen sen makale okur muydun basketten vakit bulup okuon demek...ama bana mantıklı gelmedi
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
fb-bilge
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2007 Konum: Kırıkkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 23:37 |
tabi ki gerçek.bilimsel bi makalede okumuştum
bana da çok mantıklı geldi kuzen |
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 19:19 |
KUZEN böyle bişi var mı gerçek mi yav ..gerçekse bile bence ulaşamazlar ...paylaşım için teşkrler
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 15:48 |
Arkadaşlar bunlar hayal birçok ses çoktan gezegenler ve astroidler tarafından emilmiştir.
|
|
Üzgünüm ama OKS ayyryyor bizi.
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 22:51 |
lutfen boyle duşunmeyin. en azından site gorevlileri olarak biz okuyarak on sıralarda yer almalarına yardımıcı oluyoruz. lutfen iletilere devam
|
|
fb-bilge
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 15:14 |
böyle konulara kimse ilgi duymuyor ki erinip okumuyor ve bana cevap yazanlara tesekkürler
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 23:54 |
tüm seslerin frekansları ve gucleri birbirinden tamamen farklı olduguna gore sesler kolayca ayırt edilebilir. aynı model iki aractan bile aynı sesi cıkartmak mumkun değil
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |