işte bu fıkra çok komik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rooney
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Ekim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Konu: işte bu fıkra çok komik Gönderim Zamanı: 07-Kasım-2008 Saat 16:53 |
ben bu fıkrayı biliyordum ama yinede saol
|
|
hlldcl
Moderatör Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2008 Saat 12:08 |
Güzelmiş
|
|
hayalx
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2008 Saat 17:45 |
ben bu soruyu oturup oyle sorayim en iyisi
|
|
Fear_Some_66
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Aralık-2007 Konum: Malatya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2007 Saat 20:56 |
love_angel e katılıyorum ama fıkrada çok güzel
|
|
pusatmehmet
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Aralık-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2007 Saat 15:51 |
çok komik...
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 19:27 |
Eskiden ... kalıplaşmış fıkralar anlatılıyordu ya da biz küçüktük (şimdi de büyük sayılmam ama) bilmiyorduk yeni yeni böyle fıkralar okuyorum hoşuma gidiyor bu da güzelmiş! paylaşımın için teşekkürler bilge
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
fb-bilge
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2007 Konum: Kırıkkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 16:06 |
öğretmen birgün sınıfta dolaşırken öğrencilere sorar:
içinizde kendisini gerizekalı gibi hisseden varmı varsa ayağa kalksın der. bir süre sonra öğrencilerden bir tanesi ayağa kalkar. öğretmen şaşkınlıkla sorar: ahmet sen kendini gerizekalı mı hissediyorsun. ahmet ise şöyle bir cevap verir ''hocam sizin tek başınıza ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı'' |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |