![]() |
Mantık yürütme IQ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
..Ghost.. ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Şubat-2009 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2009 Saat 17:09 |
uğraşınca çok zevkli bir oyun çözmem 1,5dk.mı aldı...
![]() |
|
![]() |
|
sewimli ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
oyunu en az 50 kere oynamışımdır
çok sewiyorum ![]() |
|
![]() |
|
gelissenbeyin ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2008 Konum: trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ben bu oyunu sadece 1 kere bitiremedim ondada bilg. kapadm o kdr zor deil aslında hadi başarılar
|
|
![]() |
|
beçen ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Konum: üyelik Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
biraz mantımızı yürütürsek kesin ortaya bişeyler çıkar.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*SoRFl* ![]() Gelişen Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Stop_Babes ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür Ederiz
|
|
![]() |
|
ilgim ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Kasım-2007 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu oyunu 2 kere bitirdim ama tekrar deneyince yapamıyorum
|
|
![]() |
|
ModeratorBeyin ![]() Moderatör ![]() ![]() Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
cok teferruatlı bi oyun bu ya kafa yormak lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |