teknoloji tasarım dersindeki kendi icatlarımız |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
küçük27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2009 Konum: gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla
Konu: teknoloji tasarım dersindeki kendi icatlarımız Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2009 Saat 21:01 |
teknoloji tasarımda zaten amaç kendi fikirlerini üretmek değilmi onun için bence günde düşünmeye yarım saat ayırsan yeter ben mesala öyle yapıyorum
|
|
Yasemin_Bozer
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2009 Konum: İsatanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 104 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2009 Saat 20:20 |
Bissürü fikir var mesela bastona elfeneri yada Radyo xD
|
|
6/E
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2008 Saat 14:18 |
benim sürüyle icatım var valla hergün abimle yapıoz mesela ben ucak aldım uçak boztu sonra dengeye görü plastik kartan kalıp yaptım tahminen20m yukakarı çıkıodu şimthminen30m :d
|
|
ayşecan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2008 Saat 21:14 |
tmm anladım biz başladık icatlara
ama bilemem fikir soruyo öğrtmenler |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 22:16 |
teknoloji tasarım dersinde icatlara başlamak için yaklaşık 1 aydan fazla bir sure var o yuzden daha erken. ancak sitemizin genel prensipleri dogrultusunda icat fikirleri sitemizde verilmememktedir. ancak var olan fikirlerinize moderator ve uyelerimiz tarafından gerekli yardımlar verilir.
|
|
ayşecan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 21:43 |
arkadaşlar icat yapılacaktı bana azıcık fikir verebilirmisin ne olur yardım edin
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |