İnovasyon ve fikirlerin korunması hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: İnovasyon ve fikirlerin korunması hakkında Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2008 Saat 22:37 |
İNOVASYON VE FİKİRLERİN KORUNMASI HAKKINDA
Mimar Sinan İlköğretim Okulu tarafından Odamıza intikal eden yazıda; İlköğretim Okulu 6-7-8. sınıflarında iki yıl okutulmaya başlanan Teknoloji ve Tasarım dersi içeriğinde bulunan “İnovasyon ve Fikirlerin Korunması” konuları çerçevesinde ilimizde bulunan firmalarla iş birliği yapmak arzusundayız. Yeni modeller, ürünler geliştirme, pazarlama inovasyonu, hizmet ve organizasyon inovasyonu konularında öğrencilerimizin hayalleri ve isteklerinden yararlanma,üretici ve tüketici isteklerini üründe buluşturma arzumuza destek verebilecek, en büyük tüketici kitlesini oluşturan öğrencilerin görüş düşünce ve önerilerinden yararlanmak isteyecek firma yöneticilerle işbirliği oluşturma konusunda aşağıdaki irtibat numarasından bize ulaşabilirsiniz. Ahmet Sözüdoğru Teknoloji ve Tasarım İl Formatörü Mimar Sinan İlköğretim Okulu Merkez / Çorum GSM: 0505 580 43 34 E-mail: coesis@hotmail.com _________________________________- yukarıdaki mesaj ÇORUM TİCARET ve SANAYİ ODASI sitesinde yayınlanmaktadır. (c) Copyright 2006 ________________________ Dersi yaşamla buluşturma, onun içinden sorun, ihtiyaç, merak ve hayallere ulaşmak ve bunların gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak.. Arkadaşımızın bu önerisi özellikle yapım kuşağı etkinlikleri için çok güzel bir çıkış noktası. Var olan sorunlara çözümler aramak ve bunların kısmen gerçekleştirildiğinini görmek öğrencileri motive edecektir. Arkadaşımıza kolay gelsin diyoruz... Teknoloji ve Tasarim Özel İhtisas Komisyonu |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |