![]() |
Daynet Dyned İngilizce CD lerini Yükleme Anlatımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
küçük27 ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2009 Konum: gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2009 Saat 14:19 |
ben bir arkadaştan almıştım ama öyle yüklemedim acaba cd lermi farklı veya içeriği
|
|
![]() |
|
*merve* ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
bu güzel paylaşımındandan dolayı bende teşekürederim hem bilmeyenler içinde çok iyi olur...
|
|
![]() |
|
gelisenbeyin ![]() Yönetici ![]() ![]() gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
![]() ![]() ![]() |
Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler. Okullarda yeni başlatılan interaktif ingilizce öğrenme programını, artık rahatlikla öğrenciler bilgisayarına yükleyip, çalışmalarını gerçekleştirebilirler.
|
|
![]() |
|
_Trial-StudenT_ ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2008 Konum: _!$T@NBUL_ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR HER NEKADARDA FORUM KONUSUNA UYMASADA KOYMA SEBEBİM OKULDAKİ BİR ÇOK ARKADAŞIN KURAMAMASI OO NİYETLE YAPMAYI DÜŞÜNDÜM x) BAŞLIYORUZ
İlk olarak CD Takıp Açıyoruz Ve Kur'a tıklıyoruz ![]() Resimde Görüldüğü gibi Kabuledip Devam Ediyoruz ![]() Ve Yine Gördüğünüz gibi Kur'a Tıklıyoruz Aslında Çok basit ![]() Kur a tıkladıktan Sonra 5 10 dk Program Kendini Yükleyecek ![]() Tmm Tıklıyoruz ama Güncelleştirme Çıkabilir Çıkmassa Masaüstüne Tıklıyoruz ![]() Dediğim Gibi Bende Gücelleştirme Çıktı Sizde Çıkarsa Ewet'e Tılayın ![]() Gücelleştirmeyi Yüklemek İçin Yükleye Tıkla ![]() Gücelleştirmemiz Bitti x) şimdi masa üstündeki ''Dyned Caursaware'' Tıkla ![]() Burda İse QuicTime Yükleyecek Sizde Varsa Otomatik olarak atlayacak bu bölümü bende olduğu için direk girdi ![]() Son Olarak Üst Bölüme :adınıokulnumaranı@mfc.com Birleşik olcak Al bölüme:okulnumaranı Yaz Ve Bitti ![]() TriaL-StudenT Saygıyla Sunar HUMANELY |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |