Henüz Yeniyim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrthnkvlcm
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: Henüz Yeniyim Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2010 Saat 19:36 |
sen takıldığın yerde benden cevap isteyebilisin izmirde teknoloji tasarım öğretmenıyım
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2010 Saat 10:19 |
Yukarıdaki linkte aşama aşama hangi konuda ne göstereğin yazılmış. Ayrıca dersin klavuz kitabında daha ayrıntılı bilgiler mevcuttur.
Klavuz kitabı aşağıdaki linkte indirebilirsin.. http://www.gelisenbeyin.net/forum/forum_posts.asp?TID=3949 |
|
altuncu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Konum: memur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2010 Saat 20:46 |
ya bende alan değişliği yapıp bu bölüme geçtim ve yeni başlıyıcam ama hiç bişey bilmiyorum bu ders hakkında nasıl başlıyıcam nasıl bir yol izliyicem ilmiyorum teknoloji tasarımı icadı vs öğretirim çocuklara ama dersin ilenişini nasıl yapıcam ... bana bir yol gösterin lütfen ve bu dersi layıkıya yapmak istiyorum sevdirerek
|
|
sakız
Vip Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 271 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 17:42 |
Tum bilgiler icin
http://www.gelisenbeyin.net/teknoloji-tasarim.html |
|
bybrt
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Mart-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 15:26 |
Mrb arkadaşlar askerden yeni gelmiş bir köy öğretmeniyim.
Okuldaki Teknoloji Tasarım derslerini bana vermişler 6-7-8 Ama inanın bu derste ne yapmam gerektiğine dair pek bilgim yok Dersin faydalı geçmesi açısından neler yapabilirim derslerde. illa müfredat anlamında değil de genel anlamda. Bu konudaki tecrübelerinizi ve dökümanlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden ilgi ve alakanıza tşk ederim. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |