alan değişikliği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla
Konu: alan değişikliği Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2010 Saat 22:13 |
Arkadaşlar bende alan değiştirmek istiyorum.Mesleki eğit. fak. A.E.K
mezunuyum ama şimdiye kadar kendi branşımı yapamadım. atamam iş eğitimi oldu ardından tek .tas oldum çoğunuz gibi kendimi devletin ara elemanı gibi hissediyorum.Şimdiye kadar görevlerimi hakkıyla yerine getirdim ama kendi branşımı yapmak istiyorum.Meslek liselerini öldürdüler ama bunun yanlış olduğunu en sonunda anladılar sağ olsun Nimet çubukçu bu konuya el attı.İnşallah gerçekten gereğini yaparda biran önce bizlerde asıl alanlarımıza döneriz.Arkadaşlar (alan değişikliği )baş vuruları olursa haberdar ederseniz sevinirim. |
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2010 Saat 20:16 |
Arakdaşlar ben İstanbul'a baktım, alan değişikliği başvurusu daha başlamadı.
|
|
mkadri
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Ağustos-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30-Haziran-2010 Saat 16:07 |
ARKADAŞLAR ARANIZDA "ISPARTA" DA TEKNOLOJİ VE TASARIM ÖĞRETMENİ OLUPTA BRANŞ DEĞİŞTİRECEK OLAN VARMI
İKİ TANE OKUL VAR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANINA GEÇİRİLECEK VARSA PUANLARINIZI YAZABİLİR MİSİNİZZZ |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |