Teknoloji tasarım dersi örnek ders işlenişi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
love_tohide
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Alıntı Cevapla
Konu: Teknoloji tasarım dersi örnek ders işlenişi Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2008 Saat 21:46 |
şimdi teknoloji tasarım dersinde özellikle 6sınıfta ilk başta yapcagınız bir icatı kagıt üzerinde degerlendirmek ve 10 be 15 dk düşünmek tasarlayıp yapmak daha kolay ve güzel ve zevk alıyorsunuz
|
|
tornedeo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2008 Saat 17:49 |
Hocam çok teşekkürler
Hocam ben göreve yeni başladım netten okuyorum düzen müzen ilk adım filan bunlardan hiç bişe anlamadım lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Sınıf defterie ne yazacam yıllık planlara bakıyorum nesen filan dio ama bana yardım ederseniz sevinirim.ders işlenişi hakkında |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2008 Saat 18:40 |
Arkadaşım dersin işlenişi hangi kuşakta konular nasıl işleneceği ayrıntılı olarak aşağıdaki linkte anlatıldı. Ayrıca yıllık planda hangi kuşakta neler yapılması gerektiği konusunda ayrıntılı bilgiler verilmiş. Takıldığın yer olursa söyle ona göre cevap yazabileyim.
http://www.gelisenbeyin.net/teknoloji-tasarim.html |
|
tornedeo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2008 Saat 18:51 |
Hocam ders anlatımı konusundaki tavsiyeleriniz neler. Bu dersin ünitelendirilmiş yıllık planı varmı belki ordan bakarak konu konu takip ederek daha fazla öğrencilerime faydalı olurum diye düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdi den teşekkkürler...
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2008 Saat 21:37 |
yıllık ders planımız site içerisinde bulunmakta oradan indirerek faydalanabilirsiniz. ders anlatımı ile ilgili olarak ta gerek verilen linkten gerekse klavuz kitaptan yararlanabilirsiniz
|
|
dara
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2008 Saat 18:04 |
merhaba,
ben de bu sitede yeniyim. branşım türkçe olmakla beraber bu yıl bana teknoloji ve tasarım dersi de verildi ve çocuklara en çok ne kadar faydalı olabilirim düşüncesiyle girdiğim arayış bu siteyi bulmamı sağladı. şunu belirtmek istiyorum, bir çok anlamda yararlandığım ve beğendiğim çok kaliteli bir site, gelişenbeyin. buraya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. |
|
tornedeo
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 11:19 |
ÇOK TEŞEKKÜRLER...:)
|
|
sweetrouble
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 18:33 |
ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ!!:)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |