Logo Yarışması !!!!Açıyorum!!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
The_Legend
Moderatör Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2008 Konum: Break Caste Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Alıntı Cevapla
Konu: Logo Yarışması !!!!Açıyorum!!!! Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2008 Saat 19:20 |
Sevgili gelişen beyin ailesi birincisini elimden geldiğince ödüllendireceğim ve 3 hafta süresi olan logo ve barner yarışması başlıyor herkes bannerları buraya eklesin
Edit: Arkadaşlarımızı biraz daha heveslendirmek için birinciye istediği konuda eğitim setlerimi(görsel) kargoyla yollamayı düşünüyorum |
|
The Return Of The Syl@r Sylar efsanesi geri döndü
|
|
psıkopat
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2008 Saat 22:24 |
★ (๏̯͡๏) ★ TAMAM HEMEN HAZIR
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2008 Saat 22:24 |
logo yarışması fikrini beğendim. Bakalım ne gibi tasarımlar yapılacak. Güzel çalışmalar bekliyoruz.
|
|
The_Legend
Moderatör Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2008 Konum: Break Caste Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2008 Saat 22:54 |
Basit ilk logo benden ama sahane bir kapanışı 3-4 hafta sonra yapacağım |
|
|
|
The_Legend
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 23:01 |
Yeni bir logo basit ama hoş
|
|
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2008 Saat 23:20 |
Efsanemiz feri döndü. Yeni logolar tasrlamaya devam ediyor. Üyelerimizden eminim bu işi bilen çoktur. Hadi daha ne duruyorsunuz..
|
|
The_Legend
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2008 Saat 14:39 |
Beyler herkes yapsın birşeyler hep ben olmuyor ama
|
|
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |