85 yaş |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ademylz
Moderatör Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 145 |
Alıntı Cevapla
Konu: 85 yaş Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2007 Saat 00:16 |
çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> >85 yaş:)) > >85 yaşında bir adam doğum odasının kapısında beklemektedir. >Doğum odasından çıkan hekim şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: > >-"içeride doğum yapan kadın yakınınız mı?" >-"Evet, eşim." >-"Ama bayan 25 yaşlarında..." >-"Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?" >-"Yoo, aklıma benim dedem geldi de." >-"Nesi varmış dedenizin?" >-"Kendisi av meraklısı idi. Sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya >başladı.Birgün ava çıkacakken onu uyardık ama kendisi ısrar etti ve hazırlandı.E tabi yaşlılık,çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda epey yol yürüdükten sonra >bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve >geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..." >Yaşlı adam: >-"Olur mu, başkası vurmuştur onu." >Doktor: >-"Ben de onu demeye çalışıyorum işte."... > |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2007 Saat 00:18 |
Güzel cevap.. Paylaşım için teşekkürler
|
|
Yasemin_Bozer
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2009 Konum: İsatanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 104 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2009 Saat 21:29 |
Hehh xD
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |