Yapım Kuşağı Filmleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yapım Kuşağı Filmleri Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2012 Saat 21:09 |
Yapım Kuşağı Filmleri
Birinci dönemde kurgu kuşağı için Robinson Ailesi, Köfte Yağmuru, Astraboy, Eylül Düşü ve Zaman Makinesi Filmler geleceğin dünyası, kurgu yapma, icat üretme temaları hakkında yeterince başarılı filmlerdi. Yukarıdaki çizgi filmleri öğrencilerimiz çok sevdi. Tavsiye ediyorum. Bu dönem de özellikle 8.sınıflar için "Zeka Pırıltısı" isimli filmi izletmeyi düşünüyorum. Gerek bir buluşun hikayesi olması, gerekse patent almanın önemi açısından önemli, öğretici bir film olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Belgesel niteliği taşıyan bazı filmlerin yapım kuşağına uyacağını düşünüyorum. Bunlar; - İnsanlığın sonu -Geleceğin dünyası, Geleceğin Süper İnsanı - Ürünlerin yapım hikayeleri Şimdilik bunlar aklıma geldi. Eğer herhangi bir film tavsiyesi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim... :)) |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |