ŞİİRLER |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aşık_Kaan
Süper Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 170 |
Alıntı Cevapla
Konu: ŞİİRLER Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2007 Saat 17:34 |
BİR GÜN İSTANBUL'DA
Günlerden bir gün İstanbul'da Sabah oldu eşya ışıdı Bahçedeki horoz öttü Horozun öttüğünü duyunca Türkü tutturdu Bir çiçek keyfine göre... İşler bu yola döküldü mü, İnsanoğlu durmaz Yatağımdan kalktım Kahvaltı ettim Geceden kalma ne varsa Ceketimi giydiğim gibi Sokağa çıktım Bir rüzgar esti hafiften Sonra durdu Yağmur çiseliyecek gibi oldu Bir tramvaya atladım Doğru parka gittim Sıranın birinin üstüne Uzandım Gökyüzünü seyrettim Gökyüzü de bir türkü söyledi Gökyüzünün türküsü de Horozunkine, çiçeğinkine uygundu Öylesine maviydi gökyüzü Öylesine derin Öylesine sonsuz Ama bıkılıyordu gökyüzünden Kalktım kahveye uğradım Bir çift söz ederim dedim Ahbap aradım Bulamadım Bulamayınca Elim şakağımda Düşünmeye vardım Derken öğle oldu İş yerleri boşaldı Cümle halkın karnı acıktı Ben de acıktım Bir köfteci dükkanına girdim Köfteler kızardıkça Ortalığı bir duman sardı Bir soğan kokusu Öğleden sonra da geçti aynı minval üzre Yalnız bir aralık Bir sevda yaşadım düşümde Büyük bir caddeden geçerken Bir kadın görünce balkonda Saçları alabildiğine sarıydı Bugüne dek Görmediğim acaip kuşlar havalanıyordu Sabahlığında Sevdalandım düşümde O benden habersiz Akşam gelecek aşığına Hazırlandı durdu aynasında Gönlü sevdayla dolanların Son uğradıkları meyhane Bir yudum aldım da Kendimi buldum kocaman bir denizde Nelerin unutulup gittiği nelerin İzi bile görünmeyen gemilerin Akşamları sokakları dolduran serinlik Bir kahvecinin Kahvesinin bahçesini suladığı Anı hatırlattı bana Bütün gün taban teptim İçimde bitkinlik Akşamı ettim |
|
Aşık_Kaan
Süper Üye Kayıt Tarihi: 04-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 170 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2007 Saat 17:36 |
şiirlerinizi burda paylaşabilrsiniz
|
|
muhittin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2007 Saat 21:48 |
bir şiirde benden
== Gurbet == Gurbet o kadar aci Ki ne varsa içimde Hepsi bana yabanci, Hepsi baska biçimde. Eriyorum gitgide; Elveda her ümide. Gurbet benligimi de Bitirmis bir içimde. Ne arzum, ne emelim... Yaralanmis bir elim Ben gurbette degilim, Gurbet benim içimde. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |