Gerçek bir olay kaliforniada polis kayıtlarına geç |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kasparov1996
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla
Konu: Gerçek bir olay kaliforniada polis kayıtlarına geç Gönderim Zamanı: 14-Mart-2008 Saat 19:56 |
bu yaşanmış bir olaydır kalaforniada polis kayıtlarına geçmiştir
Bir adam tatile gitmiş odasına çıkmış bir de baksın odada bir bilgisayar hemen karısı aklına gelmiş karıma bir mail atayım demiş,ama mail yanlış ere gitmiş. Tam bu sırada kocasının cenazesinden dönen kadın mail geldiğini görünce arkadaşlarında geldiğini düşünmüş,maili görür görmez bayılmış Odaya giren kadının annesi kadını baygın görmüş bilgisayardada şöyle yazıyormuş. Karıcım burada bilgisayar var sevdiklerimize mail atabiliyoruz seni çok özledim kaydımı yaptırdım ve yerleştim her şey yarın senin geleceğini düşünülerek ayarlandı Not:Burası çok sıcak Bu olay yaşanmış ve kaliforniya polis kayıtlarına geçmiş Süper bişey yhaaa |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Mart-2008 Saat 19:59 |
Gerçekten de çok enteresan. :)) Paylaşım için teşekkürler..
|
|
aysegul_arslan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Ağustos-2008 Konum: KONYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Ağustos-2008 Saat 15:01 |
kişilerin durumlarına göre algılamalarına güzel örnek
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |