iyi tatiller |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: iyi tatiller Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2008 Saat 22:57 |
biraz geç oldu ama tüm site üyelerimize iyi tatiller dilerim. umarım tatil esnasında da fırsat buldukça paylaşımlarınızı gönderirseniz seviniriz. sıcaklara dikkat 12-16 arası dışarı çıkmayın siteye girin
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2008 Saat 23:04 |
İyi Dileklerin için teşekkürler.. Online bedava tatil sitesi işte gelisenbeyin.net... Güzel paylaşımlarınızı bekleriz..
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2008 Saat 23:57 |
teşekkürler... gittiğiniz tatil yerlerinde edindiğiniz bilgileri falan paylaşın hatta siz değerli üyeler biraz daha abartın akşam soğuk olur üşürüm deyin kalkmayın akşamda girin siteye sabah edinilen bilgiler akılda kalır, direk kalkınca sitemize girin bilgi edinin demi yani paylaşımlarınızı bekliyoruz
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
berna_kelebek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2008 Saat 23:31 |
sağolun sizede iyi tatiller...Ayrıca boş vakitlerimde birşey göndermek isterim aama onu benden beklemyin çünki ben onu yapamıom
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2012 Saat 00:16 |
Bugün hayırlısıyla 2011-2012 eğitim öğretim yılı yarı yıl (sömestr) tatiline girdik. Derslerinde başarı gösteren öğrenciler başarılarının karşılığını (taktirname ,teşekkür)belgeleriyle ödüllendirildiler.
Derslerinde düşük not olan öğrenciler moralimi bozmasınlar ikici dönem daha çok çalışıp eksik kaldıkları yerleri daha çok gözden geçirirlerse (planlı,programlı çalışırlarsa başarı kendiliğinden gelir) Tüm öğrencilere 2. dönemde başarılar diliyorum. İyi tatiller gelisenbeyin.net takipçilerine.. |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |