bilimin ulaşacağı akıl almaz nokta |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
fb-bilge
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2007 Konum: Kırıkkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla
Konu: bilimin ulaşacağı akıl almaz nokta Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 13:25 |
yeryüzünde gelmiş geçmiş bütün seslerin uzay boşluğunda tutulduğunu biliyormuydunuz.bilim adamları bu konuda büyük bir araştırma içindeler.hristiyan bilim adamları hz. isa nın sesine ulaşmaya çalışıyor öncelikle.gelişen teknoloji ile bütün suçların önüne de geçilmesi muhtemel
bu konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum |
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 17:18 |
Seslerin Uzay Boşluğuna Gittiğini Biliyordum ancak
Peki Bu sesleri Nasıl Ayırt Edicekler :) MİLYONLARCA SES VARDIR (MOTOR,SU,SÜRTÜNME,KIRILMA.. ve daha birsuru) |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2007 Saat 23:54 |
tüm seslerin frekansları ve gucleri birbirinden tamamen farklı olduguna gore sesler kolayca ayırt edilebilir. aynı model iki aractan bile aynı sesi cıkartmak mumkun değil
|
|
fb-bilge
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2007 Konum: Kırıkkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 15:14 |
böyle konulara kimse ilgi duymuyor ki erinip okumuyor ve bana cevap yazanlara tesekkürler
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2007 Saat 22:51 |
lutfen boyle duşunmeyin. en azından site gorevlileri olarak biz okuyarak on sıralarda yer almalarına yardımıcı oluyoruz. lutfen iletilere devam
|
|
syl@r
Süper Üye Kayıt Tarihi: 02-Mayıs-2007 Konum: Kirikkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 15:48 |
Arkadaşlar bunlar hayal birçok ses çoktan gezegenler ve astroidler tarafından emilmiştir.
|
|
Üzgünüm ama OKS ayyryyor bizi.
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 19:19 |
KUZEN böyle bişi var mı gerçek mi yav ..gerçekse bile bence ulaşamazlar ...paylaşım için teşkrler
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
fb-bilge
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 23:37 |
tabi ki gerçek.bilimsel bi makalede okumuştum
bana da çok mantıklı geldi kuzen |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |