bakanlıkça belirtilen yöntm teknik kapsamnda sunum |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
demircan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: bakanlıkça belirtilen yöntm teknik kapsamnda sunum Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2009 Saat 14:38 |
arkadaşlar okula gelen yazıda haziran sonuna kadar her bir sınıf için bakanlıkça belirtilen yöntem teknikleri kapsamında bir sunum hazırlamamız istenmiş. sunumda yöntem ve teknikleri mi anlatacağız? bu yöntem ve teknikleri kulanarak bir konuyu mu anlatacağız? size de böyle bir yazı geldi mi? fikriniz nedir?
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2009 Saat 18:44 |
Konuyla ilgili bir yazı geldi. Yazıda sunumun hangi kriterlere göre hazırlanacağı anlatılmış ona göre yeni sunumlar ortaya çıkarılıp bakanlığa gönderilecek...
Arkadaşlar elimden geldiğince sizlere bir sunu hazırladım. Umarım beğenirsiniz... http://www.gelisenbeyin.net/indir/mesleki-calisma.rar |
|
koşinişi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 11:53 |
aynı sorunu bende yaşıyorum.bu öğretim yöntemleriyle ilgili bir sunum mu hazırlıyacağız yoksa bu yöntemleri kullanarak müfredat konularoyla ilgili sunum mu hazırlayacağız.sanırım müfredat konuları dışına çıkmayacağız.sanırım.blmiyorum
|
|
koşinişi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Aralık-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 11:56 |
hocam yeni sunumlardan kastettiğiniz konu anlamında değil dimi ders işlenişi hakkında.yani atıyorum düzen kuşağını kavram haritası şeklinde öğretmek çocuklara gibi falan filan.anlamamak ne yorucu bi durum
|
|
hk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2008 Konum: çankırı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 16:02 |
bizim okuldada o sekilde acıklama yapıldı ayrıca öğrencinizin yaptığı etkinliği de yollayabilirsiniz dendi. ancak tam olarak ne yapacağımı anlamadım. |
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 18:55 |
Belirttiğiniz gibi konular zaten öğretmen klavuz kitabında verilmiş. Önemli olan o konuları derste işleniş biçimine göre öğrenciye en etkili bir şekilde anlatacak yöntemi bulabilmektir. Bir ayrıntı olabilir, bir etkinlik olabilir. Öğrencilerin kafasında soru işareti bırakan bir bölüm olabilir. Bunların hepsi konularda işlenebilir..
|
|
marsupilami
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2008 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2009 Saat 19:27 |
arkadaşlar kimse tam olarak anlamadı teknoloji tasarım seminer çalışmasına sunu hazırlayan varmı
|
|
marsupilami
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2008 Konum: öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Haziran-2009 Saat 19:28 |
önümüzde yapılmış bir örnek olsa daha iyi anlayacağız.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |