Şimdi Düşünme Zamanı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
ferdi
Süper Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2011 Saat 21:18 |
Proje başvurusunda bulunupta paylaşımlarını burada yapacak yürekli arkadaşlar yok mu? Sadece adminizimz paylaşımda bulunmuş,dersimize verilen değer bu mu?
|
|
DoDDo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2011 Saat 23:03 |
arkadaşlar şdz ye ben de artvinden katılacağım. sizlerle ankarada görüşmek ümidiyle....
|
|
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2011 Saat 23:20 |
Tebrikler arkadaşım, umarım herşey gönlünüzce geçer. Bu arada sizin projenizle ilgili bilgi verirsenz seviniriz. Ankara'daki ulusal sergi ile ilgili paylaşımdada bulunmanız, oradaki ortam hakkındaki değerlendirmenizi de bekliyoruz..
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2011 Saat 23:25 |
Özkan MUTLU arkadaşım siz ve öğrencinizi tebrik ediyorum. Başarılar.
|
|
ilknur0103
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2011 Saat 13:55 |
arkadaşlar ben şimdi düşünme zamanı sergi sonuçlarına ulaşamadım nerden ulaşabilirim şimdiden teşekkürler.
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2011 Saat 17:10 |
Şimdi düşünme zamanı ulusal sergisine girecek eserler genelde il milli eğitim web sitelerinde yayınlanmaktadır.
|
|
ilknur0103
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2011 Saat 20:15 |
teşekkur ederım
|
|
DoDDo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Eylül-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2011 Saat 20:57 |
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. şu anda okulda yatakhane nöbetçisi olduğum için çalışmayı paylaşamıyorum ama en kısa zamanda paylaşıcam. ankaradaki değerlendirmelerimi de elbette paylaşıcam. bi de daha önce katılan arkadaşlar varsa ankaradaki sergi için çalışmamdan başka neler götürmeliyim, panoda neler sergilemeliyim? bu konularda bilgi paylaşımında bulunursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |