fayton arkasındaki yazılar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla
Konu: fayton arkasındaki yazılar Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2007 Saat 17:45 |
fayton arkasındaki yazılar :)
Os manlı da fayton arkasındaki yazılar medreselim (entelektüel) o imdü yeniçeri (militarist) hatalýysam: tiz kellesi vurula (realist) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) padiþahým çok yaþa (oportunist) yezidim ama akce bende babadan ogula degil alýnteri mekteplim rahmetli de þahlanýrdý padiþahým çok yaþa (yalaka yeniçeri) hataliysam kellemi vurun, kaziga oturtun paþa babam saðolsun akýncýsýn dediler kýz vermediler o þimdi sadrazam tek rakibim padiþah! padiþahýn faytonunda : veliaht on board miras deðil zeamet fetihlerin ustasýyým, gözlerinin hastasýyým! faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! alýrým faytonunu hakkýný ver faytonun hakkýný ! havan kime sultaným devþirmesin dediler vermediler |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |