Syl@r Döndü Herkese Merhaba!!!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
The_Legend
Moderatör Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2008 Konum: Break Caste Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Alıntı Cevapla
Konu: Syl@r Döndü Herkese Merhaba!!!!! Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2008 Saat 14:12 |
Herkese merhaba ben eski moderatör syl@r artık The legend adıyla bilgi paylaşımı ve hackerlığa devam edeceğim herkese kolay gelsin moderatörlüğümü yeniden kısa sürede kazanmak dileğiyle
Legend Of SYl@r |
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2008 Saat 14:25 |
Sevgili syl@r gidişine üzülmüştük tekrar döneceğine sevindik. Forumda paylaşımların bir harikaydı. İyiki aramıza tekrar döndün. Pazar günkü sınavında başarılar... Bu arada tekrar moderator oldun...
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2008 Saat 22:10 |
hoş geldin arkadaşım seni aramızda görmek güzel
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
The_Legend
Moderatör Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2008 Konum: Break Caste Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2008 Saat 15:26 |
Çok teşekkürler herhalde en az mesajlı moderatör oldum ama kısa zamanda kapatırım farkı herkese kolay gelsin
|
|
The_Legend
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2008 Saat 15:30 |
Merhaba millet ben SYL@R eski moderatörünüz hatırladınız mı? Yeni üyeler bilmez beni OKS sınavı yüzünden moderatörlüğümü Love_Angel adlı üyeye yani sınıf arkadaşıma bıraktıktan sonra hızlı bir inekleme dönemine girdim :-). Sonuçta sınava girdik. Aslında o mu bize yoksa biz mi ona girdik pek belli değil ama neyse ve artık SYL@R adıyla foruma giriş yapmayacağım. Efsane anlamına gelen LEGEND adı ile foruma yeni üyeliğimi açtım bu ilk mesajım. Herkesi çok özledim GELİŞEN BEYİN adındaki bilgi çeşmesi olan siteyi. Ve sizleri ama artık geri döndüm. Hackerlık ve bilgi paylaşımına son hız devam ve ayrıca gelişen beyine kardeş bir siber wadi sitesi kurma fikrindeyim onu admin bilir ; onun kararı. Ve bu arada adminim moderatörlüğü geri istemem o moderatörlük SYL@R ‘a aitti ve artık love angel a ait. Unutmayın arkadaşlar “Gelişen Beyin adımız teknoloji yaşam tarzımız . Tasarım hayatımız.
/\ <I I> <I I> <I I> <I I> <I I> <I I> <I I> <I I> >I<<<<I I>>>>>I< I [[ ]] I & [[ ]] & [[ ]] [[ ]] [[#]] |
|
berna_kelebek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2008 Saat 23:33 |
aa ben bilmiyorum çünki daha dün kayıt oldum ama yinede aramıza hoşgeldin...
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2008 Saat 19:37 |
zaten aramızdaydı ama oks nedeniyle gitmişti canım
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
Süper Beyin
Moderatör Kral Mod. Kayıt Tarihi: 21-Mart-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 461 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2008 Saat 11:42 |
tekrar Hoş Geldin aramıza syl@r
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |