müzik kulübü yıl sonu faaliyet rapor örneği |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zaman
Moderatör Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 724 |
Alıntı Cevapla
Konu: müzik kulübü yıl sonu faaliyet rapor örneği Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2008 Saat 14:27 |
2007/2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ......
MÜZİK KULÜBÜ YILLIK FAALİYET RAPORU EKİM: • Kulüp tüzüğü hazırlandı. • Müzik Kulübüne üye öğrenciler seçildi. • Genel kurulun toplanma tarihi belirlendi. • Yönetim kurulu oluşturuldu. • Kulüp faaliyetleri belirlendi. • Cumhuriyet Bayramı için okul bando takımı oluşturuldu ve bayram için çalışmalar yapıldı. KASIM: • Yönetim Kurulu toplandı. • 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü için etkinlik yapıldı. • Öğretmenler Günü için mini konser düzenlendi. • Bağlama grubu ile enstrümantal çalışmalar yapıldı. ARALIK: • Yönetim kurulu toplandı. • Barok dönemi sanatçıları müzik panosunda sergilendi,eserleri dinletildi. OCAK: • Yönetim kurulu toplandı. • Klasik dönem sanatçılarının hayatları müzik panosunda sergilendi ve sanatçıların eserleri dinletildi. • Dönem sonu mini dinleti yapıldı. • Dönem çalışmaları değerlendirildi. ŞUBAT • Genel kurul toplandı. • 2.dönem yapılacak etkinlikler belirlendi. • Kültür Edebiyat Kulübü ile iş birliği içinde hazırlanan şiir dinletisi için fon çalışmaları yapıldı. • “Atatürk ve Sanat” konulu yazılar sergilendi. MART: • İstiklal Marşı’nın bestecisi tanıtıldı. • Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ile ilgili ilçe çapında etkinlik yapıldı. • Atatürk’ün sevdiği kahramanlık türkülerinden repertuar oluşturuldu. NİSAN: • Yönetim kurulu toplandı. • Şiir dinletisi için fon çalışmaları yapıldı. • Sene sonu etkinlikleri için repertuar hazırlandı. • “Âşık Veysel ve Milli Ozanlarımız” konulu yazılar panoda sergilendi. • Çağdaş Türk müziği formları hakkında bilgi verildi. MAYIS: • Yönetim kurulu toplandı. • Okul kermesi fon çalışması yapıldı. • 19 Mayıs Gençlik Şöleni Gecesi için ilçede program yapıldı. • Kültür Edebiyat Kulübü ile hazırlanan şiir dinletisi sunuldu. • “Milli Marşlar” hakkında bilgi verildi.”Onuncu Yıl Marşı, Gençlik Marşı” öğretildi. • Türk müziği ve batı müziği sanatçıları ile ilgili yazılar müzik panosunda sergilendi. • Şiir dinletisi etkinliğine destek sağlandı. Fon müzikleri canlı icra edildi. HAZİRAN: • Yönetim kurulu toplandı. • Resim sergisi fon çalışması yapıldı. • Sene sonu gecesi etkinliği sunuldu. • Yeni repertuar seçimi yapıldı. • Yıl içinde yapılan çalışmalar değerlendirildi. • Sene sonu etkinlik raporu hazırlandı. • Yıl boyunca okulun yaptığı her türlü etkinlikte Müzik Kulübü öğrencileri müzik desteği sağlamıştır. Etkinliklerde canlı müzik kullanılmıştır. DANIŞMAN ÖĞRETMEN .................. Müzik Öğretmeni |
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2008 Saat 01:15 |
Paylaşım için teşekkürler..
|
|
sakız
Vip Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 271 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01-Haziran-2012 Saat 22:57 |
teşekkürler...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |