ÖNERİ RÜTBE |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_Trial-StudenT_
Moderatör Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2008 Konum: _!$T@NBUL_ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Alıntı Cevapla
Konu: ÖNERİ RÜTBE Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2008 Saat 12:05 |
Daha kaliteli Rütbeler için yazdım Yönetim beyenirse daha güzel olur bence =)
r AdminYetkileri;Adminler Forumda Full Yetkiye Sahiptirler İstediğini Rütbedeki Kişiyi Banlayabilir Ve Görev Verebilirler.Forumda Ondan Üst Yönetici Yoktur.(Adminler Tüm Rütbedeki Kişileri Banlayabilir). Co-Admin Yetkileri;Co-Adminler Adminden Sonra En Yüksek Yöneticidir.Onlarda Forumdaki Kişilere Rütbe*Banlama Yapabilirler Forumda Admin Yok İse İlk Danısılcak Kişilerdir.(Co-Adminler S.mod*Mod*Üye)Gibi Rütbeleri Banlama Yetkisi Vardır. Süper Moderatör Yetkileri;S.modlar Forum Moderatörüdür Yani Tüm Bölümlerde Konu Tasıma*Silme*Birleştirme Gibi Yetkileri Vardır.(S.modlar Sadece Üyeleri Banlayabilir). Moderatör Yetkileri;Moderatörlerin Bir Foruma Veya Birden Cok Foruma İsimleri Yazılır Ve O Bölümden Sorumlu Olurlar Sadace O Bölümde Konu Tasıma*Kilitleme Yetkileri Vardır.(Moderatörlerin Banlama Yetkisi Yoktur). co moderatoryetkisi yoktur; deneme mod olarak denenir 50 konu actıktan sonra moderator olmaya hak kazanır NASIL AMA ? |
|
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2008 Saat 10:43 |
gayet güzel hoşuma gitti :) ama bu siteye uyaacağğını sanmıyorum
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
_Trial-StudenT_
Moderatör Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2008 Konum: _!$T@NBUL_ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2008 Saat 19:31 |
Yorum Yapman Yeterli Saol =)
|
|
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |