Daynet Dyned İngilizce CD lerini Yükleme Anlatımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_Trial-StudenT_
Moderatör Kayıt Tarihi: 11-Ekim-2008 Konum: _!$T@NBUL_ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Alıntı Cevapla
Konu: Daynet Dyned İngilizce CD lerini Yükleme Anlatımı Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2009 Saat 11:09 |
ARKADAŞLAR HER NEKADARDA FORUM KONUSUNA UYMASADA KOYMA SEBEBİM OKULDAKİ BİR ÇOK ARKADAŞIN KURAMAMASI OO NİYETLE YAPMAYI DÜŞÜNDÜM x) BAŞLIYORUZ
İlk olarak CD Takıp Açıyoruz Ve Kur'a tıklıyoruz Resimde Görüldüğü gibi Kabuledip Devam Ediyoruz Ve Yine Gördüğünüz gibi Kur'a Tıklıyoruz Aslında Çok basit Kur a tıkladıktan Sonra 5 10 dk Program Kendini Yükleyecek Tmm Tıklıyoruz ama Güncelleştirme Çıkabilir Çıkmassa Masaüstüne Tıklıyoruz Dediğim Gibi Bende Gücelleştirme Çıktı Sizde Çıkarsa Ewet'e Tılayın Gücelleştirmeyi Yüklemek İçin Yükleye Tıkla Gücelleştirmemiz Bitti x) şimdi masa üstündeki ''Dyned Caursaware'' Tıkla Burda İse QuicTime Yükleyecek Sizde Varsa Otomatik olarak atlayacak bu bölümü bende olduğu için direk girdi Son Olarak Üst Bölüme :adınıokulnumaranı@mfc.com Birleşik olcak Al bölüme:okulnumaranı Yaz Ve Bitti TriaL-StudenT Saygıyla Sunar HUMANELY |
|
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2009 Saat 13:10 |
Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler. Okullarda yeni başlatılan interaktif ingilizce öğrenme programını, artık rahatlikla öğrenciler bilgisayarına yükleyip, çalışmalarını gerçekleştirebilirler.
|
|
*merve*
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Mayıs-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2009 Saat 16:29 |
bu güzel paylaşımındandan dolayı bende teşekürederim hem bilmeyenler içinde çok iyi olur...
|
|
küçük27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2009 Konum: gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2009 Saat 14:19 |
ben bir arkadaştan almıştım ama öyle yüklemedim acaba cd lermi farklı veya içeriği
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |