Yapım kuşağı alternatif etkinlikler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yapım kuşağı alternatif etkinlikler Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2009 Saat 22:46 |
Bulunan eşyaları sahiplerine ulaştıralım etkinliğine alternetif etkinlikler...
YAPIM KUŞAĞI, ALTERNATİF ETKİNLİKLER Yeni oyuncak tasarımları Çevre kirliliği Ekonomik sorunların çözümü Su israfını azaltma Tasarruf tedbirleri Geri dönüşüm Trafik sorunu Yeni inovasyonlar Sınıf temizliği Ders çalışma Üretken olma (Tüketici olmaktan çıkma) Değişik kitap türleri Yeni teknolojileri hayatımızda aktif hale getirerek, üretici olma, yeni sorunları karşılamada kullanma Küresel ısınma İnternet bağımlılığı Katkı maddesi içeren yiyecekler Çocuk eğitimi İletişim sorunları Sınıf temizliği Dengeli ve düzenli beslenme Şimdilik bunlar aklıma geldi... Yeni konular geldikçe tarafından düzenlenip beğenize sunulacaktır. Aslında düşündüğünüzde çoğunuz bulunan eşyaları sahiplerine ulaştıralım etkinliğini yapmak istemiyorsunuz. İşte size fırsat farklı etkinlikleri burada toplayalım... Paylaşımlarınızı beklemekteyim... Lütfen tüketici olmayalım, aklınızdaki düşüncelerinizi paylaşında başkalarıda sizin fikirlerinizi uygulasın... |
|
By_Beyin
Moderatör Kayıt Tarihi: 08-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 09:30 |
Elektrik tasarrufu
Soğuk havalarda üşüme sorunu Atık maddeleri değerlendirme |
|
neolunne
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Şubat-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2009 Saat 20:04 |
ya ben geri dönüşüm kutusunu aldım derste ama fikir bulamıyorum ltfn yardım edin
|
|
haydut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2009 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2009 Saat 14:16 |
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNUNU BÖLÜMLÜ YAP HER ÇEŞİDİNE GÖRE
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2009 Saat 18:59 |
Başka alternatif etkinlik varsa, paylaşımları bekliyoruz.
|
|
BaTHwaTeR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2009 Saat 22:40 |
ArKadaşLar bizz de yapım kuşağındayız ama ne yapacağımı bilmiyorum. ayna yaptım sonra ne yapım yaa yardm edin !!
|
|
sonsuz6795
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Nisan-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2009 Saat 19:19 |
bende nasıl yapacağımı bilmiyorum buldum ama
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |