![]() |
Kravat nasıl bağlanır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gelisenbeyin ![]() Yönetici ![]() ![]() gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Mart-2009 Saat 16:10 |
Kravat nasıl bağlanır. İşte karşınızda dört çeşit kravat bağlama tekniği. Hangisini beğendiyseniz, kolayınıza geleni hemen denemeye ne dersiniz...
![]() |
|
![]() |
|
gelisenbeyin ![]() Yönetici ![]() ![]() gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
![]() ![]() ![]() |
Kravat bağlama teknikleri
![]() |
|
![]() |
|
özveri ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Tüm öğretmenlere ders olarak vermek lazım bence.Neden ? çünkü:öğrenciler bağlayabilirmisiniz diye yanımıza geliyor vede bizden çıkan cevap şu.Malesef canım bilmiyorum .Bir erkek öğretmene git istersen...
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.Fotokopi yapıp okulun bir köşesine asmak lazım... |
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
![]() |
|
özveri ![]() Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
öğretmenim bunu bana mail'le özel gönderebilirseniz sevinirim..
|
|
|
|
![]() |
|
hzlkyαѕ ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2011 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ben her zaman 1.yöntemi kullanıyorum.
Teşekkürler. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
en sonunda öğrendim...
|
|
|
|
![]() |
|
poker ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
hocam ben yanlışlıkla kravatı değil kolumu bağladım en iyisi gelin siz bağlayın benim kıravatlarımı yoksa boğulabilirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |