hayal kuruyorum ve peşinden koşuyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelişenbeyin.cansu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: hayal kuruyorum ve peşinden koşuyorum Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2009 Saat 23:51 |
arkadaşlar burada hayal kuracağız ve çizmeye yapmaya çalışacağız en basitinden başlayarak
|
|
ferdi
Süper Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2009 Saat 00:43 |
Çok iyi Cansu, Eminim hayallerin peşinde koşarak geleceğini daha iyi şekillendirebilirsin. Unutma!
Tasarım hayalle başlar.... |
|
3zqi.5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Mart-2010 Konum: A1 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11-Mart-2010 Saat 18:09 |
Hayat Bazen Hayallerimizle Kurulu Gibi Gelir. Sadece Hayallerimizdeki Gibi Temiz Güzel İyi Bir Dünya Ve İyi Bir Gelecek Gözetleriz.. Ama En Güzeli Hayal Edip Sonuca UlaşmakdıR Sonuca Ulaşmak İçinse Gereğini YabmaK Lazım Taßi Ve Umarım Ki Herkes Hayallerinin Peşinden Koşarken Ayağını Bir Taşa Vurup Korkup Kenara Çekilmes.
|
|
sıbal
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Kasım-2009 Konum: MERSİN Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Mart-2010 Saat 10:42 |
teşekkürler
|
|
tueangel76
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Mart-2010 Konum: ayvalık Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Mart-2010 Saat 22:15 |
yhaa bana fikir werebilirmisinizz acabaa bizim qünlüqq hayattaa karşılaştığımız sorunlar ne olabilirr yha sorunu bulayımdaa nolurr yardımm e din çözümü bulmakk kolayyy ama sorun aklımaa gelmiooo nolurr yardım edin acelee
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |