Dereceli Puanlama Anahtarı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Dereceli Puanlama Anahtarı Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 23:41 |
Teknoloji ve Tasarım dersinde her etkinliğin sonunda ürün dosyasına notla değerlendirilirken oradaki etkinliğin nota dönüşüm formudur. Genel bir form olduğundan tüm kuşaklarda kullanılabilir..
http://www.gelisenbeyin.net/upload/dereceli_puanlama_anahtari.rar |
|
adem yazıcı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Konum: Öğretmen Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2009 Saat 04:20 |
Emeğinize sağlık. Teşekürler...
|
|
urki
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2009 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2009 Saat 16:41 |
tesekkürler
|
|
AYLİN
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2009 Saat 23:35 |
EMEGİNIZE VE ELİNIZE SAGLİK.
|
|
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2009 Saat 22:56 |
Hocam, kurgu kuşağı için tekrar düzenlenmeli gibi geldi bana .çünkü düzen değerlendiriliyor.Kurgu da ise süreç ve sonuç var..Merak ve hayaller v.s....
|
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2009 Saat 23:15 |
Haklısınız hocm orada düzen kuşağı dereceli puanlama anahtarı kriter başlıkları yazılı, kurgu kuşağında kullanılacağı zaman kurgu dereceli puanlama anahtarı genel kriter başlıkları yazılacak... |
|
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2009 Saat 23:22 |
Elinizde örnek varm? yoksa ben yeni bir düzenleme yaptım KURGUYA göre onu kullanacağım .isterseniz gönderbilirim.
|
|
|
|
özveri
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2009 Saat 23:25 |
Ayrıca bir video paylaşmak istiyorum belki biliyorsunuzdur.Japon çılgınlığı.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |