Teknoloji Tasarım dersinde günlük plan yapılır mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
beylikdüzü
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Konu: Teknoloji Tasarım dersinde günlük plan yapılır mı? Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2010 Saat 13:43 |
hocam idare bizden ders planı istiyor.Bizim dersimizde ders planı var mı?cevaplarsanız sevinirim iyi çalışmalar...
http://www.gelisenbeyin.net/teknoloji-tasarim-dersi-gunluk-ders-plani-haftalik.html |
|
varol er
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2007 Konum: Amasya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2010 Saat 17:55 |
Yıllık Pıan yapmak yeterli.Ders planları Klavuz Kitaplar.
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2010 Saat 18:12 |
Teknoloji Tasarım dersinde günlük plan yapılır mı?
Yıllık planı indirmek için aşağıdaki linke tıklayıp indirebilirsiniz. http://gelisenbeyin.net/upload/gelisenbeyin.net_yillikplanlar.rar |
|
beylikdüzü
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2010 Saat 13:28 |
hayır yıllık zaten yapılması gerekiyor.idare bizim kılavuz kitabımızın olmadığını program olduğunu söylüyor.bu durumda hafta hafta yapılması gerektiğini söyledi.Bir açıklama yaptımı meb bu konuda?
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2010 Saat 14:36 |
Hocam klavuz kitabınızın ekler bölümünde derse giren öğretmenlerin günlük plan yapmayacakları ibaresi mevcuttur. Onu saygıdeğer yöneticilerinze gösterirseniz sanırım sorununuzu halledebilirsiniz.
|
|
beylikdüzü
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2010 Saat 19:05 |
çoooook teşekkür ederim hocam okadar zorladılar ki beni bile inandırdılar yapılacağına sağolun
|
|
éMoo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2010 Konum: öğrebci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2010 Saat 19:23 |
tşk
|
|
brrn06
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Haziran-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2010 Saat 10:02 |
Merhaba müfettişler benden de günlük plan istedi.yazılanları inceledim. Resim olarak gönderilen mesaj dikkatimi çekti benim elimdeki programda farklı yazıyor. sf numarası da açıklama kısmı da farklı.. bendeki kılavuzda şöyle yazıyor:
"program kılavuzunda verilen etkinlikler günlük plan olarak kullanılabilir. Ancak öğretmen, kılavuzda verilen etkinliklerin dışında uygulayacağı bütün etkinlikler için ayrıca günlük plan hazırlar." Ben öğrencilere videolar izletiyorum son teknolojileri paylaşıyorum onlarla, şimdi bunun için plan yapacağım gibi görünüyor.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |