Yönetim şekilleri (örnekli anlatım) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dodos
Moderatör Kayıt Tarihi: 15-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 202 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yönetim şekilleri (örnekli anlatım) Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2011 Saat 04:51 |
-Komünizm
İki ineğiniz varsa, Devlet ikisini de alır, Size bedava süt verir. -Faşizm İki ineğiniz varsa, Devlet ikisini de alır, Size süt satar. -Nazizim İki ineğiniz varsa, Devlet ikisini de alır, Sizi kurşuna dizer. -Teokrasi İki ineğiniz varsa, Devlet ikisini de alır, Sizi süt duasına çıkarır. -Bürokrasi İki ineğiniz varsa, Devlet ikisini de alır, İneğin birini öldürür, Sütü satar, Kovayı devirir. -Demokrasi İki ineğiniz varsa, Devlet ikisini de alır, İnekler grev yapar. |
|
нαη∂αη AKILLI KİŞİ AKLININ EFENDİSİ OLUR, APTAL İSE ONUN UŞAĞI... ∂σ∂σѕ
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2011 Saat 12:26 |
Çok ilginçmiş...İyi benzetme yapılmış...
|
|
özveri
Moderatör Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2011 Saat 14:50 |
Gerçekleri konuşmaya gerek yok hepsi de çok doğru olmuş .Hele demokrasi süper olmuş...
|
|
Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |