Kurgu Kuşağı Etkinliği |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Kurgu Kuşağı Etkinliği Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2007 Saat 19:04 |
Bu bir yarışma değildir. Her öğrenci grubu kendi düşüncesine göre bir kurgu yapmıştır.. Siz bir oylama yapmak isterseniz, hangisine oy verirdiniz? Güzel okuduktan sonra, oy verirseniz daha gerçekçi sonuçlar ortaya çıkar..
1. Etkinlik Resmi 2. Etkinlik Resmi 3. Etkinlik Resmi 4. Etkinlik Resmi 5. Etkinlik Resmi 6. Etkinlik Resmi |
|
sedademirel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27-Aralık-2007 Saat 21:18 |
beyinsizsiniz grubunun ismine bayıldım süpermiş valla
|
|
nemesis
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Aralık-2007 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Aralık-2007 Saat 14:27 |
BEYİN SİZSİNİZ AMMA GÜZEL İSİMMİŞ
|
|
spongebob7-gzd
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2008 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Ocak-2008 Saat 15:29 |
Bence en güzel Beyin Sizsiniz ama beyinsizniz grubu yapmış(yani biz )
|
|
sedademirel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2008 Saat 20:52 |
bence yıldızlar grubu çok güzel hazırlamışlaar. ben hayran kaldım harkulade bir çalışma olmuş bence a
|
|
burak94
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2008 Konum: eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2008 Saat 08:21 |
teşekkürler
|
|
asi kız
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2008 Saat 15:32 |
bence en güzeli meşgul gurubunun değişik olmuş o yüzden çok güzel bence beyinsizsiniz grubunun sadece adı güzel ada bakıp aldanmayın
meşgul grubunun yaptığı etkinlik en güzeli (bizim yaptığımız) |
|
rock ruken
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2008 Saat 16:07 |
kesinlikle katılmıyorum en iyisi bizziz yani beyinsizseniz beyinsizsiniz gurbu biz süperiz tek kelimeyle [:*
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |