Anne Bugün Yemekte Ne Var?! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla
Konu: Anne Bugün Yemekte Ne Var?! Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2007 Saat 20:12 |
Anne bu gün yemekte ne var
Bugün hastaydım dünkü yemekler var Anne bu gün yemekte ne var Ziftin peki ve zıkkımın kökü. Gece dörtte eve gelirsin diye koydum masaya ekmek arası yap ye Anne bu gün yemekte ne var Sabah kapıyı çarp suratıma çık bide yemek sor meşe odunu var Anne bu gün yemekte ne var Haşgarya(gergedan yemeği ) pişirdim oğlum tam senlik Anne bu gün yemekte ne var Mantı var. Arslan annem benim. Ama kendin pişir kendin ye dizi başlıyor Anne bu gün yemekte ne var Yaptıklarımı beğenmiyosunuz ya bende bişey hazırlamadın herkes sevdiğini yapsın yesin Anne bugün yemekte ne var 14 Ocak 1970 tarihli yasa ve 1211 sayılı kanun dolayısıyla grevdeyim Anne diyorum bu gün yemekte ne var Her gün bunu sorup beynimi yiyosunuz artık kendi beyninizi yiyin emi |
|
ARDA
Süper Üye Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 192 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2007 Saat 22:41 |
süperrrr
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |