en son okuduğunuz kitap?? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
oki
Üye Kayıt Tarihi: 17-Nisan-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla
Konu: en son okuduğunuz kitap?? Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2008 Saat 08:22 |
ben gevezenin ateşle yaklaşma kitabın okudum
|
|
danscı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08-Mart-2008 Saat 10:22 |
ben sayit fayit abasıyanığın semaver adlı kitabını okdum
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07-Mart-2008 Saat 19:26 |
adam fewer in olasılıksız kitabı guzel tavsiye ederim
|
|
beautifulgirl_meltem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Mart-2008 Konum: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Mart-2008 Saat 21:54 |
ben en son sevgili salak günlüğü okudum çok komik ve çok güzeldi...
|
|
*SoRFl*
Gelişen Üye Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Mart-2008 Saat 21:16 |
Mumin sekmandan "Başarı Üniversitesi"ni okudum
|
|
~~melisa~~
Üye Kayıt Tarihi: 18-Şubat-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06-Mart-2008 Saat 21:14 |
sevgi öyküleri şu an gülümseyen öyküler
|
|
ebru95
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Şubat-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2008 Saat 19:59 |
ben en son mişon un definesi ve vur kelepçeyi adlı kitapları okudum çok güzel ikiside polisiye macera
|
|
cimbomlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2007 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2007 Saat 23:26 |
Gerçek Sır- Cengiz Erşahin
Söyleşi tarzında yazılardan oluşuyor. Kitabı alırken dikkatimi çekmişti. Üstünde bir etiket vardı iade garantili (: Kitabın arkasında yazan: " Kitabın birinci ve ikinci bölümlerini okuyun. eğer hala umutlarınıza kavuşmayıp yaşamdan zevk almak için yepyeni bir güç ve istek kazanmadığınızı düşünüyorsanız, bu kitabı bir köşeye fırlatın gitsin. Çünkü bundan sonra da işinize yaramayacaktır" :D:D |
|
"Sen tribündeki biz, Biz sahadaki Sen..."
***G.A.L.A.T.A.S.A.R.A.Y*** ***uA UNI*** |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |