bulun bulabılırsenız |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
kara++kurt
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2007 Saat 17:43 |
Üç suçlu aynı suça katılmaktan yargılanmaktadır. Suçu en ağır olan giyotinle idam edilecektir.
Üç suçludan biri olan A avukatından şu cevabı alır. - Bildiğim bir şey varsa B ye ölüm cezası verilmeyecektir. C nin B den daha ağır bir suç işlediği kesin. Senin dosyan ise henüz incelenmedi. Bu bilgiler ışığında A ya ölüm cezası verilme ihtimali nedir? Cevap |
|
Hayat ,tesadüflerin güzel renkleriyle boyanmiş bir tablodur.
|
|
kara++kurt
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 20-Mart-2007 Konum: Erzurum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2007 Saat 17:42 |
Cin Ruhi postacıya sordu :
"Üç kızınız olduğunu duydum, kaç yaşlarındalar?" Postacı : Yaşlarının çarpımı 36 eder. Ruhi : Bundan pek bir şey anlamadım. Postacı : Üçünün yaşları toplamı sizin evinizin numarasını verir. Ruhi : Hala bir şey anlamıyorum. Postacı : En büyük kızım piyano çalar. Ruhi : Şimdi anladım. Kızların yaşları kaçtır? |
|
Hayat ,tesadüflerin güzel renkleriyle boyanmiş bir tablodur.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |