en son okuduğunuz kitap?? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
cimbomlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2007 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2007 Saat 23:19 |
Ortaokuldayken okumuştum hatırladığım kadarıyla yazarın kendi ağzından hayatını anlatıyor.. Kanserle mücadelesi ve yaşadıkları.. Gerçekten güzel bir kitap.. |
|
"Sen tribündeki biz, Biz sahadaki Sen..."
***G.A.L.A.T.A.S.A.R.A.Y*** ***uA UNI*** |
|
seyma_27
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Kasım-2007 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2007 Saat 15:21 |
ben mAVİ saçlı kızı okduum çook güzel bi kitap tavsiye ederim.burçin çerezcioğlu adlı yuazarın kitabı daha doğrusu günlüğüüü
|
|
cengiz.metin1
Moderatör cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2007 Saat 22:31 |
SPYDERMAN x)
|
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
burak589
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Aralık-2007 Konum: Eski?ehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2007 Saat 20:03 |
veda hikayeleri kitaby
|
|
love_angel
Moderatör Kayıt Tarihi: 23-Mart-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 288 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2007 Saat 18:16 |
Hatyrlamyorm:D
|
|
●●квя●●««Milletin lafıyla coşana kalbimin adımıyla koşmam gururumu hiçe sayıp kötü konuşana ölüyorm dese de bakmam!!!»»●●квя●●
|
|
**efsane**gzm**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2007 Saat 17:15 |
?u an re?at nuri güntekinden çalyku?unu okuorm ondan önce ipek ongunun hayat devam ediyor kitabyny okudum
|
|
**efsane**gzm**
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2007 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2007 Saat 17:14 |
en son okuduğunuz kitabın adı nedir??
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |