Teknoloji tasarım dersi örnek ders işlenişi |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
spekta
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2008 Saat 14:56 |
etkinlikler cok kısa bu kısa sürede aynı kusakta 1 etkinlik 1 ders süresinde bitiyor nasıl işleyip de konuları uzunlaştıracagımı bilemiyorum acil desteklerinizi bekliyorum.
|
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 22:23 |
özellikle uygulama konusunda gerekli veri ve linkler gerek forumda gerekse ana sayfamızda yer almaktadır. farklı branştan arkadaşlarımız buralardan yararlanabilrler. ayrıca site yoneticimiz ve moderatorlerimize özel mesaj yoluyla da ders uygulaması hakkında ulaşabilirsiniz
|
|
мσ∂єяαтσявєуιη
|
|
sweetrouble
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2008 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 18:33 |
ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ!!:)
|
|
tornedeo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2008 Saat 11:19 |
ÇOK TEŞEKKÜRLER...:)
|
|
dara
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2008 Saat 18:04 |
merhaba,
ben de bu sitede yeniyim. branşım türkçe olmakla beraber bu yıl bana teknoloji ve tasarım dersi de verildi ve çocuklara en çok ne kadar faydalı olabilirim düşüncesiyle girdiğim arayış bu siteyi bulmamı sağladı. şunu belirtmek istiyorum, bir çok anlamda yararlandığım ve beğendiğim çok kaliteli bir site, gelişenbeyin. buraya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. |
|
ModeratorBeyin
Moderatör Halkla İlişkiler Müdürü Kayıt Tarihi: 10-Mart-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2008 Saat 21:37 |
yıllık ders planımız site içerisinde bulunmakta oradan indirerek faydalanabilirsiniz. ders anlatımı ile ilgili olarak ta gerek verilen linkten gerekse klavuz kitaptan yararlanabilirsiniz
|
|
tornedeo
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2008 Saat 18:51 |
Hocam ders anlatımı konusundaki tavsiyeleriniz neler. Bu dersin ünitelendirilmiş yıllık planı varmı belki ordan bakarak konu konu takip ederek daha fazla öğrencilerime faydalı olurum diye düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdi den teşekkkürler...
|
|
gelisenbeyin
Yönetici gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2008 Saat 18:40 |
Arkadaşım dersin işlenişi hangi kuşakta konular nasıl işleneceği ayrıntılı olarak aşağıdaki linkte anlatıldı. Ayrıca yıllık planda hangi kuşakta neler yapılması gerektiği konusunda ayrıntılı bilgiler verilmiş. Takıldığın yer olursa söyle ona göre cevap yazabileyim.
http://www.gelisenbeyin.net/teknoloji-tasarim.html |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |