![]() |
Büyü dükkanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
duygu sena ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ekim-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
çook güzel paylaşım için teşekkürler
|
|
İMZAYA GERREK YOK NASIL OLSA ESKİLER TARAFINDAN TANINIYORUZ
|
|
![]() |
|
fb-bilge ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ağustos-2007 Konum: Kırıkkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel çok beğendim
|
|
GaM€ @v€r
|
|
![]() |
|
gri_papatya ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Ekim-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ben merak ettiğim için okudum ve çok beyendim
|
|
![]() |
|
hjdyutı ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
elli beş yaşında bile hayattan alınacak dersler varmış
|
|
![]() |
|
angrem ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Ekim-2007 Konum: Çankırı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
uzunn ama uzun olduğu kadarda güzell :
|
|
![]() |
|
cengiz.metin1 ![]() Moderatör ![]() ![]() cengizmetin@antipati.org Kayıt Tarihi: 10-Ocak-2007 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 247 |
![]() ![]() ![]() |
Merak ettim ve okudum gerçektende güzeLmiş insan kendine ders çıkarıyor
|
|
cengizmetin@antipati.org
|
|
![]() |
|
hjdyutı ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
inanılmaz olağan üstü bir hikaye çok teşekkürler harika bir hikayeydi
|
|
![]() |
|
hamide_er ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2007 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
inanılmaz güzel bir hikaye paylaştığınız için teşekkürler sanırım bundan ders çıkaracak çok kişi olacak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |