![]()  | 

Çocuğunuzla LEGO oynayın | 

Yanıt Yaz   
   | 

| Yazar | |

d.emel  

Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 13-Aralık-2007 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1  | 

Alıntı   Cevapla

Konu: Çocuğunuzla LEGO oynayınGönderim Zamanı: 13-Aralık-2007 Saat 11:27  | 

| 

indiremiyorum.milli eğitim tarafından yasaklı siteye yönlendiriliyorum.genelde de okuldan girdiğim için hep bu sorunla karşılaşıyorum.yine de teşekkürler..

| 
 |
![]()  | 
 |

gelisenbeyin  

Yönetici  

gelişime dair ne varsa.. Yahya KARAKURT Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4737  | 

Alıntı   Cevapla

Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2007 Saat 17:05 | 

| 

Bilgisayarınızda LEGO modelleri üretin.Her renkte sınırsız sayıda LEGO parçaları ile istediğiniz 3 boyutlu modeli üretin.Göreceksiniz ki çocuğunuzun 3 boyutlu dünyayı kavrayışı tamamen değişecek.Küçük bir mühendis haline gelecek sizin ufaklık .

Tamamen ücretsiz ve kurulumu CD gerektirmez. İstediğiniz modeli bilgisayarınızda saklayabilirsiniz indir  | 
 |
![]()  | 
 |
    Yanıt Yaz   
   | 

| Forum Atla | Forum İzinleri  ![]()  Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  |